Odoo image and text block

Uitgeverij en Drukkerij Halewijn

Drukkerij Halewijn, gelegen in Antwerpen, legt zich toe op het religieuze boek en religieuze tijdschriften. Zij zijn uitgever van o.a. Kerk en Leven, Tertio en een heleboel andere tijdschriften

fks werkt reeds vele jaren samen met Halewijn. fks ontwikkelde AS2, een beheersysteem voor abonnementen. Recent besliste Halewijn om het abonnementenbeheersysteem te vernieuwen. Er werd beslist om te werken met Odoo.

Het abonnementenbeheersysteem voor Kerk en Leven is heel specifiek aangezien de herabonnering door lokale medewerkers van de parochie gebeurt. 

Kerk en Leven

tijdschrift voor en door de parochies

Odoo CMS- Sample image floating

Kerk en Leven is een wekelijks tijdschrift dat bestaat uit een algemeen deel, aangevuld met lokale pagina's. De inhoud van de lokale pagina's wordt aangeleverd door medewerkers in de parochies. Abonnees schrijven zich bijgevolg in voor een bepaalde 'editie', het tijdschrift met de lokale pagina's van de parochie waar de abonnee woont of waarvoor de abonnee interesse heeft.

De lokale medewerker contacteert de abonnees, maakt nieuwe abonnementen aan, sluit abonnementen af, e.d. Halewijn verzamelt alle gegevens, ingegeven door de lokale medewerkers en zorgt ervoor dat Kerk en Leven tijdig gedrukt en bij de abonnees geraakt.

Het gegeven 'editie' is heel kenmerkend voor het tijdschrift Kerk en Leven. Dat maakt het abonnementenbeheer ingewikkelder dan een ander tijdschrift waarvan slechts 1 versie wordt gedrukt.

Van Kerk en Leven doet Halewijn niet enkel het abonnementenbeheer, maar tevens het drukwerk zelf.

Andere tijdschriften

Tertio, Liturgische Suggesties, Klooster, ...

Naast Kerk en Leven verzorgt Halewijn tevens het abonnementenbeheer voor andere tijdschriften die worden uitgegeven door andere organisaties, zoals daar zijn Tertio, Liturgische Suggesties, Klooster, e.a. 

Odoo text and image block