Infrastructuur

Terug naar infrastructuur

Systeembeheer

Onze oplossingen voor uw ICT-infrastructuur

Advies en opleidingen

Wij delen onze kennis met u!

Partners

Onze partners in infrastructuur

Cloudoplossingen

fks heeft voor de belangrijkste informatiedomeinen in een typisch bedrijf een beproefde cloudoplossing uitgewerkt. Hierbij wordt er geen hardware meer geïnstalleerd bij uw bedrijf maar wordt alles omgeleid via uw bestaande internetverbinding. 

e-mail en agendabeheer

We brengen e-mail en agendabeheer naar de cloud door de groupware oplossing Zarafa op te zetten in een shared omgeving. De eindgebruikers merken quasi geen verschil en kunnen met dezelfde software blijven werken (Outlook, Thunderbird,...). De data wordt echter beveiligd opgeslagen op internetservers die met uw bedrijf (of eender andere locatie) verbonden zijn.

bestanden en data

We zorgen ervoor dat uw cruciale bedrijfsbestanden veilig en wel worden beheerd zonder dat u er veel van merkt; voor u lijkt het immers dat u er gewoon één of meerdere harde schijven bijkrijgt. Het verschil is echter dat deze harde schijven zich op internet bevinden zodat u er steeds bij kan wanneer u dat nodig acht.

telefonie

Voip (oftewel voice over ip) wordt vandaag de dag meestal binnen het bedrijf opgezet. Met de cloudoplossing voor telefonie brengen we uw telefooncentrale naar een virtuele omgeving zodat u niet alleen kosten bespaart op uw telefoonkosten binnen het bedrijf maar daarnaast ook nog eens profiteert van de lage telefoonkosten naar externe netwerken.

We hebben cloudoplossingen voor eender welk bedrijf: gaande van een éénmanszaak tot oplossingen voor multinationals. Naast onze eigen cloudoplossingen kunnen we u ook helpen met uw Google Apps for Business vragen en migratieprojecten. Contacteer ons voor een op maat uitgewerkte offerte of voor extra informatie.

Bekijk ook onze andere diensten